logga uroclinic prostatacenter

Kvalitetsfokus med mycket goda resultat

Vi lägger stor vikt vid kompetens och dokumenterade resultat hos våra kirurger för att kunna leverera bästa möjliga operationsresultat. Vi följer våra patienter under en 10 års period och 
har tydliga riktlinjer och processer från inskrivning till uppföljning.

Hos oss på C-Medical Urologi sätter vi dig i centrum. Vi har ett totalkoncept för att möta dina behov genom hela behandlingsprocessen.

Alla våra operationsresultat samlas i en databas för resultatuppföljning och lärande. Databasen inkluderar data från tusentals genomförda robotoperationer och växer hela tiden. 

Våra medicinska resultat ligger i toppklass. En expertjämförelse mellan oss och MartiniKlinik i Hamburg som gjordes av det norska försäkringsbolaget Vertikal drog följande slutsats:

"UroClinic (nu C-Medical Urologi SH) och Martini-Klinik har båda ett gott internationellt rykte vid behandling av prostatacancer med radikal prostatektomi, med "högvolym" operatörer/kirurger på hög internationell nivå. Båda klinikerna har ledande forskare i Europa inom urologi.
Baserat på det inlämnade materialet bedömer jag klinikerna som likvärdiga när det gäller kvalitet och professionalism vid behandling av prostatacancer med radikal prostatektomi."


Du kan läsa jämförelsen mellan oss och Martini-Klinik i Tyskland genom att klicka här.
 

Sagt av patienter

Personalen var så bra så det var ett nöje att bli opererad av er!

Förstklassig vård och vänligt bemötande!

Har redan rekommenderat C-Medical Urologi Sophiahemmet till vänner.