logga uroclinic prostatacenter
loading...

Excellens & omtanke

C-Medical Urologi Sophiahemmet är Skandinaviens ledande privata urologiska specialistklinik med fokus på avancerad diagnostik och kirurgi vid sjukdomar i prostata. 

Vi finns på Sophiahemmet i Stockholm och tar emot patienter från hela Europa. C-Medical Urologi Sophiahemmet är ett ledande privat center för robotassisterad kirurgi vid prostatacancer.  Våra kirurger har lång erfarenhet och våra kvalitetssäkrade resultat är i världsklass. 
Vår specialitet är utredning och robotkirurgisk behandling av prostatacancer och vi utför också njuroperationer med robotteknik samt operation vid godartad prostataförstoring och njursten. 

C-Medical Urologi Sophiahemmet är en specialistmottagning inom urologi där vi genomför alla typer av urologiska undersökningar i öppen vård.
Vi tar emot patienter med sjukvårdsförsäkring och privatbetalande. Genom vårt vårdavtal för öppen vård urologi med Stockholms Läns Landsting tar vi även emot landstingspatienter. 

Vill du veta vilka försäkringsbolag vi samarbetar med eller vad det kostar att betala själv är du välkommen att kontakta oss för mer information.

För landstingspatienter gäller av Stockholms Läns Landsting fastställda patientavgifter vid mottagningsbesök. Om vi ska operera landstingspatienter krävs en betalningsförbindelse från behandlande landsting. Läs mer om det här. 

 

Vår uppgift

Nöjda patienter och nöjda remittenter genom en högkvalitativ urologisk vård med speciellt fokus på prostatacancer.  

Vår vision

Ständigt bättre och mer effektiv prostatacancervård.

Värdegrund

Excellens & omtanke

Sagt om C-Medical Urologi Sophiahemmet

Att få ett cancerbesked är tufft. Men min behandling på C-medical Urologi Sophiahemmet har varit outstanding. Tack all fantastisk personal!

Vården har varit utöver det vanliga. Jag har bemötts på ett fantastiskt sätt. Känner också att jag fått vara delaktig i min vård hela vägen. 

Från provtagning till operation har det varit så bra som det kan bli. Rekommenderar C-Medical Urologi Sophiahemmet till alla i min situation.