logo-300x120

UroClinic är Nordens ledande privata urologiska specialistklinik med fokus på avancerad diagnostik och kirurgi för sjukdomar i prostata. Vi erbjuder robotkirurgi vid prostatacancer och njurcancer samt kirurgi vid godartad prostataförstoring. Våra kirurger är mycket erfarna och våra resultat håller internationell toppklass. Du hittar oss i moderna lokaler på Sophiahemmet i Stockholm. Kliniken har avtal med alla större försäkringsbolag. Vi är även auktoriserat vårdval för öppenvård urologi i Stockholms Läns Landsting. Välkommen till Nordens ledande privata prostatacenter.

Se en film om uroclinic och hur vi arbetar

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform.  Drygt 10 000 män fick diagnosen 2015. Sjukdomen drabbar framför allt äldre män – cirka hälften är över 70 år och ett fåtal är under 40 vid diagnos. Mer..

i nyhetsflödet

UroClinic är en av Europas ledande privatkliniker när det gäller robotassiterad kirurgi vid prostatacancer. Genom åren har våra kirurger genomfört tusentals operationer och våra kvalitetsresultat är mycket goda. Mer..

Vi genomför regelbundet föreläsningar och utbildningar i form av kortare föredrag och kurser för vårdgivare och patienter. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev som kommer varje kvartal genom att klicka nedan.