logga uroclinic prostatacenter

Covid-19 - information för besökare till C-Medical Urologi Sophiahemmet
Om du har förkylningssymtom ska du inte besöka mottagningen. Du kan besöka oss om du har varit symtomfri de senaste 48 timmarna. Anhöriga/sällskap får inte följa med in på mottagningen. 

C-Medical Urologi Sophiahemmet är Skandinaviens ledande privata urologiska specialistklinik med fokus på avancerad diagnostik och kirurgi för sjukdomar i prostata. Vi erbjuder robotkirurgi vid prostatacancer och njurcancer samt kirurgi vid godartad prostataförstoring och njursten. Våra kirurger är mycket erfarna och våra resultat håller internationell toppklass. Du hittar oss i trevliga lokaler på Sophiahemmet i Stockholm. Kliniken har avtal med alla större försäkringsbolag. Vi är även auktoriserat vårdval för öppenvård urologi i Region Stockholm.
Välkommen till Nordens ledande privata prostatacenter.

Se en film om uroclinic och hur vi arbetar

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform.  Drygt 10 000 män får diagnosen varje år. Sjukdomen drabbar framför allt äldre män – cirka hälften är över 70 år och ett fåtal är under 40 vid diagnos. Mer..

i nyhetsflödet

C-Medical Urologi Sophiahemmet är en av Europas ledande privatkliniker när det gäller robotassisterad kirurgi vid prostatacancer. Genom åren har våra kirurger genomfört tusentals operationer och våra kvalitetsresultat är mycket goda. Mer..

NYHET:
behandling av njur- och uretärsten

Nu opererar vi njur- och uretärsten med laser, så kallad Endoluminal teknik. 

C-Medical Urologi Sophiahemmet erbjuder nu möjlighet till prostatacancertestet Stockholm3 (STHLM3), i samarbete med Prostatacancercentrum på S:t Görans Sjukhus.  Mer..